7 a good gaming profiles

 Cowboy bebop

Spillere som elsker sci-fi-elementene i noen av Final Fantasy-titlene, bør prøve denne karismatiske romvesten. Cowboy Bebop forteller historien om dusørjegere Spike Spiegel og Jet Black, som reiser i romskipet Bebop. De jakter kriminelle i hele galaksen for å tjene penger.

Under romopplevelsene møter de mange kule karakterer og har mange actionfylte møter med byttet sitt. Skytingskamper og høyhastighetsjakter sammen med lett humor og dramatiske situasjoner gjør dette showet til en av de mest balanserte anime-seriene i historien.

Toriko

De som elsker den økende vekta på mat og matlaging i de nye Final Fantasy-spillene, vil definitivt sette pris på Torikos sammensmelting av god mat og kampsport. Dette er en kampanime der karakterene gradvis blir sterkere, men veksten avhenger av maten de spiser.

Verden i Toriko er full av matvarer - gigantiske grønnsaker, vulkanske økende sauser og deilige desserter. Men ikke alle ingrediensene er enkle å få tak i. Noen er store, voldsomme dyr som må fanges og slaktes før det smakfulle kjøttet deres kan svelges.

Historien følger en ung og naiv kokk Komatsu og hans andre ingrediensjegere som søker de beste ressursene rundt om i verden for å tilberede de fineste rettene.

De syv dødssynden

The Seven Deadly Sins forteller historien om prøvelser og trengsler til en gruppe heroiske krigere som ønsker å forsvare hjemlandet og slutte fred med fortiden sin i en mangfoldig verden full av kraftige fraksjoner. Hvert medlem av gruppen tilhører en annen fraksjon, men de slo seg sammen under den overraskende kraftige lederen Meliodas.

For det meste er det et lysshow med mye humor og en variert og levende rollebesetning. Når fortiden til karakterene avsløres, blir historien imidlertid dypere og mørkere, som enda mer fører seerne inn i landet med magi, magi og herlige kamper mellom demoner.

Inuyasha

Inuyasha er en anime som definitivt vil appellere til Final Fantasy-fans som elsker historier med en sjel. Anime skiller seg ut for sine mange fantasikamper, horder av unike demoner og en munter ånd av samhold. Hovedpersonen, en videregående student ved navn Kagome, finner en måte å reise i tid gjennom en magisk brønn, noe som gjør livet hennes veldig vanskelig.

Kagome oppdager at hun er reinkarnasjonen til en prestinne og begynner å føle en forbindelse med det gamle Japan. Til slutt slår hun seg sammen med halvdemon Inuyasei (og flere andre interessante figurer) for å redde landet med den stigende solen fra demoner som prøver å misbruke kraften til den hellige steinen.

  1. http://uid.me/andrypokrovski#
  2. https://disqus.com/by/alexarestovich/
  3. https://sketchfab.com/AndryPokrovski
  4. https://www.debate.org/alex124/
  5. https://www.houzz.com/activities/user/andrew_pokrovski
  6. https://www.deviantart.com/alex1198/about#about
  7. https://ttlink.com/andrewpokrowski

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Best cheap essay writer